Bina cam temizliği nasıl uygulanır?

Yazar: AkalKurumsal
Bina Cam Temizliği

Şimdi öncelikle şunu söyleyelim hemen ben kendi binamın camlarını kendim silerim diyen hanımlar olacaklardır. Evet, hanımlar kendi dairenizin camlarını silebilirsiniz ama bizim bina cam temizliğinden kastımız evlerin camları değildir. Bizim söylediklerimiz çok yüksek yapılar ya da işyerlerinin camlarıdır. Mesela işyerleri alçak ya da yüksek yerde de olsa camlarını temizletmek için ya birilerini tutar ya da yanında çalışanlara hadi bakalım şu camları da siliverin der. Ama şu hiç akıllarına gelmez ya bu elemanım ya da ben bu camları silerken düşsem ve başıma bir hal gelse ne yaparım diye. Dolayısı ile profesyonel cam temizleyici malzemeler ile bina cam temizliği hizmeti bu noktada devreye girmektedir.

Çünkü günümüzde rezidans tipi binalar çok yaygınlaştı ayrıca her firma kendisine dış camları silecek eleman almıyor. Hem bu riski aldığınıza da değmeyecektir. Bir kaza durumunda profesyonel hizmet firmalarına vereceğiniz paranın kat be kat fazlasını tazminat olarak ödersiniz. Bina cam temizliği uygulama yöntemlerinin en önemlisi binanızın camlarının temizlenmesi için artık işinin ehli olmuş yılların tecrübelendirdiği bir firma bulup işi onlara vermektedir.

Çünkü camı temizleyenlerin tamamı sigortalanmıştır. Bir binanın hangi katında çalışırsa çalışsın her türlü riske karşı sigortalanmıştır. Profesyonel temizlik firmalarının ortaya çıkardığı sonuçlar bazen o kadar mükemmel olur ki bazen camlarını temizledikleri binalarda insanlar burunlarını yaralıyor veya incitiyorlar. Şöyle ki; temizleme işlemlerinden sonra camın varlığı ve yokluğu belli olamadığından insanlar cama vardıklarını fark etmeyip, cama çarpıp burunlarını dahi kırabiliyorlar.

Hem firmalar hem de apartmanlar olarak işi kendi adamlarınıza ya da işin uzmanı olmayanlara yaptırdığınızda o cam temizliği yaptırdığınız kişilerin başına bir şey geldiğinde çok ama çok üzülürsünüz. Cam silme yöntemlerimiz iskele kurmaktan başlıyor makaralı raylı sistemlere kadar gidiyor. Sistem değiştikçe ücretimiz de değişiyor. Fakat her ne öderseniz ödeyin karlı çıkarsınız. Çünkü ortada en büyük maliyetiniz olabilecek risk yoktur. Birinci sınıf endüstriyel temizlik malzemeleri ve birinci sınıf aparatlarla her biri konusunda deneyim sahibi temizlik elemanları ile (ki biz onlara cam temizleme ustaları diyoruz) dilediğiniz her an hizmete hazırdırlar. Temiz günlerde mutluluk ve esinlikle kalınız.