Endüstriyel temizlik malzemeleri ile bina bakımı

Yazar: AkalKurumsal
Endüstriyel Temizlik Malzemeleri ile Bina Bakımı

Endüstri kuruluşlarında özellikle de müşteri ile sürekli olarak içli dışlı olunan yerlerde bazı sıkıntılar ile karşılaşılmaktadır. Bunların başında da temizlik gelir. Bir işletmeye dışarıdan girildiğinde ilk bakılacak yer oranın temizliğidir. Özellikle de büyük işletmeler de bu daha sıkıntıdır çünkü buralarda genellikle temizlik yapılırken büyüklükten kaynaklı bazı aksaklıklar olur. Bizlerin sattığı ve kullandığımız endüstriyel temizlik malzemeleri ile işletme binasının tamamını temizlediğinizde uzun süreli etki yaratır.

Bir de ürünlerin bazılarının içerisinde bulunan yüzey parlatıcıları ile ışıl ışıl bir hava oluşturur. Dışarıdan gelen müşteri o iş yerinde temiz bir hava hissetmez ise buranın iş konusunda da özensiz olduğunu düşünebilir. Özellikle temizliğin çok önemli olduğu hizmet kuruluşlarında ( restoran otel eczaneler vb.) bunun en iyi oranda sağlanması gerekir. İsterseniz her gün temizlik yapın ancak eğer doğru malzemeler kullanmazsanız bunun her zaman sıkıntısını çekersiniz.

Biz de yer ve yüzeyler için özel endüstri temizleyicileri vardır. Bunun yanında daha dikkatli olunması gereken mutfak ve yoğun kullanılan alanlar için de özel temizleyiciler bulunmaktadır. Bunların ayrı ayrı olmasının etkileri ve insan sağlığı için zararları göz önünde bulundurulmaktadır. Örneğin depo gibi yerler için özel maddelerden yapılma temizlik malzemeleri kullanırken insanların oturdukları bekleme salonu gibi yerlerde farklı malzemeler kullanıyoruz. Bu konuda herhalde en iyi örnek otel odaları olur. Odaların içerisinde banyo gibi mikropların çok üredikleri yerlerin yanında yatak odaları gibi günün büyük bir çoğunluğu geçirdikleri yerler vardır.

Bina bakımı ve eşyaların zarar görmemesi açısından da farklı endüstriyel malzemelerin kullanılması gerekir. Çünkü bazı temizlik malzemeleri mobilya gibi eşyalara zarar verdiğinden dolayı buraların temizlik malzemeleri çok daha farklıdır. Buralarda dikkat edilmesi gereken en önemli konu nerede neyin kullanılacağının iyi bilinmesidir. Bizler bu güne kadar hizmet verdiğimiz ve bizim referansımız olan müşterilerimizden bu konuda takdir alıyoruz. Çünkü endüstriyel temizlik malzemeleri tek başına bir temizlik malzemesi olmasının yanında aynı zamanda dezenfekte etme etkisi de olduğundan mikroplara karşıda bire bir etkidedir.