Endüstriyel temizlik malzemeleri ile çamaşır hijyeni

Yazar: AkalKurumsal
Endüstriyel Temizlik Malzemeleri ile Çamaşır Temizliği

Evlerde çamaşır yıkamak aslında kolaydır. Çünkü bir evde ne kadar çamaşır çıkar ise çıksın makine hastada en fazla 3 ve ya 4 defa çalışır. Hatta çamaşırlar size ait olduğundan iyi temizlenmediğinde veya çamaşırlara bir zarar geldiğinde en fazla biraz üzülür var ise bir çare düşünür yoksa mecburen onu atarsınız. Ama aslında baktığınızda çok ciddi bir kaybınız olmaz. Ancak endüstri kuruluşları için durum biraz farklıdır.

Çünkü bu tarz kuruluşlarda genel olarak müşterilere ve ya belli standartlara uyulma zorunluluğu vardır. Mesela hijyenin en ön planda olması gereken bir gıda işletmeniz varsa ve düzenli olarak gerekli kurumlarca inceleniyor ise sürekli hijyen ve temizliği sağlamak zorundasınızdır. Özellikle çalışanların çamaşırlarının hijyenik olması ve temiz görünmesi de bu standartların en başında yer alır. Firmamız bütün bu standartlara uygun olarak sizlerin çalışan ve ya müşterilerinizin kıyafetlerini temizlemek için endüstriyel temizlik malzemeleri tedarik etmekte ve hijyen standartlarınızın üzerine çıkmayı hedeflemektedir.

Normal bir evde çamaşır yıkanacağı zaman deterjan ve yumuşatıcılar yeterli olmaktadır. Ancak evin bireylerinin kirlenme durumları özellikle belli olduğundan hiçbir zaman bir endüstri kuruluşunda çalışan biri kadar kirlenemez. Endüstri kuruluşlarında iş aktivitesi olduğundan orada işten kaynaklı mikrop ve bakterilerin olması çok muhtemeldir. Bunları göz önüne alarak ve yaptığınız işin gerekliliklerini ve sonuçlarını bilerek temizlikleri yaptırmakta önemlidir. Bizler sizin çamaşırlarınızı basit deterjan ve yumuşatıcılar ile yıkamıyoruz. Özel kişiye ve üretilen malzemelere hiçbir zarar vermeyecek kimyasallar kullanarak hem dezenfekte ediyoruz hem de olması gereken temizlik standartlarına kavuşturuyoruz. Bütün bunları göz önüne alarak hizmetinizi bizden aldığınızda diğer firmalardan farkımızı görüyorsunuz.

Üstelik bu hizmeti alırken ister kendi makinalarımızda isterseniz de sizin çamaşır makinalarınızda çamaşırlarınızı yıkayabiliyoruz. Çamaşırları yıkarken dikkat ettiğimiz bir diğer noktada çamaşırların uzun ömürlü olması sağlıyor ve kesinlikle onların kumaşlarına da zarar vermiyoruz. Temizlik amaçlı kullanılan çamaşır suyu gibi ürünler genellikle çamaşırlara zarar verdiğinden dolayı biz en az onun kadar işe yarayan ancak onun gibi kıyafete zarar vermeyen çeşitli ürünler kullanıyoruz.