Fotoselli havlu dispenseri hakkında bilgi

Yazar: AkalKurumsal
Fotoselli Havlu Dispenseri

Fotoselli kağıt havlu dispenseri üzerinde bulunan sensöre el yaklaştırıldığında dokunmadan kağıt vermektedir. Okul, restoran, iş yeri, kafe, hastane, otel gibi insanların çok olduğu yerde kullanıma uygundur.

Fotoselli kâğıt havlu dispenseri el değmeden kâğıt havlunun kullanılmasını sağlar. Havlu dispenserinin 21 cm ve 25 cm olanı vardır. İçerisine koyulacak kâğıt havlunun boyu da makine ile aynı olmalıdır. Kullanılan kâğıt havlu makineye uygun olmalıdır. Fotoselli kâğıt havlu dispenserinin hem elektrikle hem de pille çalışanı vardır. Bazı havlu dispenserleri elektrikler kesildiğinde pille çalışmaya devam eder. Havlu dispenseri ile kâğıt boyu ayarlanabilir. Dâhili zamanlayıcısıyla havlunun ne kadar sürede çıkacağı ne kadar zaman sonra tekrar çıkacağı ayarlanabilir. 

Kâğıt boyu ve gecikme zamanı ayarlanabildiği için kâğıt israfı önlenmiş olur. Standart desenli ve lamineli kâğıt havlu modellerine uygun olarak yapılmış dispenserler mevcuttur. Bazı makineler içerisine koyulan kâğıt havlunun kalitesi ve uzunluğu makine ile uyuşmazsa makine çalışmaz. Fotoselli kâğıt havlu makinesi kullanılacağı yerde uygun bir duvara monte edilir. Ortalama ağırlığı 3 kg civarındadır. Fotoselli kâğıt havlu dispenseri içerisine yerleştirilen kâğıt havlunun boyu 100 mt ile 180 mt arasında değişir. Havlu dispenserinin çelik yüzeyli olan ve plastik olan çeşitleri vardır. Kullanılacak yerdeki dizayna göre çelik ya da plastik olan fotoselli havlu dispenserinden biri seçilebilir. 

Fotoselli kâğıt havlu dispenseri kullanımı ve içerisine kâğıt havlu yerleştirilmesi açısından çok kolaydır. İnsanların çok olduğu yerlerde kullanıldığı için hijyen ve temizlik önemlidir. Kâğıt havlu, havlu dispenseri içerisinde olduğu için insanların eli değmez ve havlu tek kullanımlık olduğu için daha hijyeniktir. Havlu dispenseri her seferinde belirli bir miktar havlu verdiği için çok fazla havlu kullanılmaz ve ortamda fazla çöp oluşmaz. Kâğıt havlunun kulanım düzeyini minimuma indirdiği için işletme açısından daha ekonomiktir.

Fotoselli kâğıt havlu dispenseri kullanım kolaylığı, hijyenik olması ve ekonomik olduğu için işletmeler tarafından tercih edilebilir. Birçok marka fotoselli kâğıt havlu dispenseri üretmektedir. Havlu dispenserini uygun kâğıt havlularda koli halinde satılmaktadır.