Fotoselli havlu makinası nedir?

Yazar: AkalKurumsal
Fotoselli Havlu Makinası Nedir

Fotoselli havlu makinesi elektrik ile çalışan ve oldukça kullanışlı bir ürün olmaktadır. Fotosel sensörü sayesinde kişinin elini uzatması doğrultusun da önceden yerleştirilmiş olan havlu kâğıtlardan sensör sayesinde dışarı verilmesi sağlanmaktadır. Fotoselli havlu makinesi temiz havlu kâğıtlarının belirlenmiş bölgeye yerleştirilmesi sureti ile çalışmaktadır. Işık değişimi yani elin uzatılması ile daha karanlık bir görünümün oluşması havlu makinesinin çalışmasını sağlamaktadır.

Fotoselli havlu makinesi birçok ortak kullanım alanlarında işletme sahipleri tarafından tercih edilmektedir. Restoranlar da, iş yerlerinde, hastaneler de, sağlık ocakların da, kafeler de ve eğlence merkezlerinde, alış veriş merkezlerinde ki tuvaletler de sıkça karşımıza çıkmaktadır. Havlu makinesi kullanımı sayesinde mikropların dağılması ve bulaşması engellenmektedir. Elektrik ile çalışması kişi için uygun sayı da havlu peçetenin verilmesi ile ekonomik olarak da tasarruf edilmesini sağlamaktadır.

Ufak bir detay olmasına rağmen mekana gelecek insanların düşüncelerini olumlu yönde değiştirecek bir etmen olmaktadır. Modern ve temiz olan alanların bu çeşit detaylara önem vermesi karşı taraf tarafından takdir edilmektedir. Tasarruf unsuru olan fotoselli havlu makinesi hem pozitif yönde puan kazanmanızı sağlarken hem de tasarruf yaptığınızın göstergesi olmaktadır.

Hem kurulumu hem de montajı açısında zorluk yaratmayan fotoselli havlu makinesi kısa süre de istenilen yerlere monte edilmektedir. Havlu makinesinin kullanma kılavuzu sayesinde gecikme süresinin yanı sıra makineye uygun olacak havlu kağıt boyutu ve havlu kağıtların koyulması gereken yeri, fotosel sensörünün çeşitli ayarları yapılmaktadır. Elektrik ile çalışanlarının yaygın olmasının yanı sıra pil ile çalışan fotoselli havlu makineleri de bulunmaktadır. Ayrıca elektrik kesintileri yaşandığından mahcup olmamanız açısından üretilmiş olan hem pil hem de elektrik ile çalışan fotoselli havlu makineleri de bulunmaktadır.

Kağıt havlu boyutları yirmi bir santimetre ve yirmi beş santimetre olarak ikiye ayrılmaktadır. Havlu makineleri de bu şekilde çeşitlenmektedir. Yirmi bir santimetre boyutundaki havlu kağıtlar küçük işletmeler için uygun olduğu düşünüldüğü gibi yirmi beş santimetre olan havlu kağıtları hastane ve restoran gibi büyük işletmeler de tercih edilmesi gerekli görülen boyuttur.