Hijyenik klozet kapak sistemi

Yazar: AkalKurumsal
Hijyenik Klozet Kapak Sistemi

Hijyen ve temizlik herkes için çok önemlidir. Sağlığımız için girdiğimiz ortamlara, yediğimiz içtiğimiz şeylere, dokunduğumuz yerlere kısaca herşeye dikkat etmeliyiz. Özellikle de herkesin girip çıktığı, kalabalık ortamlarda hijyen aramak çok zor. Mesela klozetleri ele aldığımızda girdiğimiz alışveriş merkezlerinin tuvaletlerinde olsun, restaurantlarda olsun kaç kişinin aynı tuvaleti kullandığı düşünmek bile korkunç. Böyle ortamlarda hijyen aramak neredeyse imkânsız. Neyse ki bu durumun da artık bir çözümü var. O da hijyenik klozet kapak sisteminin kullanılması.

Yada ne işe yarar? Nerelerde kullanılır. Dilerseniz bunu inceleyelim. Hijyenik klozet kapak sisteminin kullanım alanları; genellikleofisler, holdingler, şirketler, restaurantlar, oteller, hastaneler, alışverişmerkezleri, doktormuayenehaneleri, kuaför ve güzellik merkezleri, kreş ve anaokullarıvs. bunları çoğaltmak mümkün. Kısacası birden çok kişinin kullanmakta olduğu her tuvalette rahatlıkla kullanılabilir.

Hijyenik klozet kapak sisteminin özelliklerini ele alırsak, öncelikle % 100 hijyen sağlar, herhangi bir pil maliyeti yoktur ve elektrik riski bulunmaz, bataryasışarjedilebilmektedir, oldukçaekonomiktir, şarj 4 saatte şarj edilir ve tam olarak 2300 defalık kullanım sağlar, üründe bulunan akıllı kartı sayesinde size rulonun bittiğini veya bataryanın azalmakta olduğunu ışıklı bir sistem sayesinde bildirir, sistemi çalıştırmak için düğmeye yalnızca 1 defa basmanız yeterli olacaktır, düğmeye 2 defa art arda basıldığı zaman sistem otomatik olarak 6 saniye bekler. Böylelikle gereksiz kullanımın önüne geçilmiş olur. Piyasada bulunan klozetlerin hemen hemen hepsi ile uyumludur. Ayrıca bu ürün anti – bakteriyel ve anti – statiktir.

Hijyenik klozet kapak sistemi bakteri üretmez, akıllıdır, hijyeniktir, ekonomiktir, tekkullanımlıktır, şarj edilebilir akü ile çalışır. Hijyenik klozet kapak sistemini gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.