Köpük tabak nedir? Köpük tabak ne demek?

Yazar: AkalKurumsal
Köpük Tabak Nedir

Köpük tabak, gıda piyasasında gün geçtikçe yaygın bir şekilde kullanılan malzemedir. Köpük tabaklar çeşitli olmasıyla göze çarpan ürünlerdir. Strafor tabaklar; beyaz görünümleri, polistren yapısı, su dayanıklılığı ve 3 gözlü olmasıyla tabldot köpük tabak çeşididir. Üstün derecede yalıtım özelliği sayesinde, soğuk ve sıcak bütün yiyecekler ile rahat bir şekilde kullanılabilmektedir.

Farklı yemek türlerini, sahip olduğu bölümler sayesinde tek kap içerisinde bulundurma olanağı sağlamaktadır. Yemeklerin olduğunca birbirinden ayrışmasını sağlamak ile beraber bakteri oluşumunu önleyerek, bu bakımdan toplu çalışma sahalarında çapraz bulaşma riskini de en aza indirger. Ev dışı tüketim adına uygun olmakla beraber sağlıklı beslenme olanağını sağlar.

Köpük Tabak Hakkında

Köpük tabakların çoğu 17 santimetre, 19 santimetre ve 21 santimetre ebatlarındadır. Yuvarlak biçimli köpük tabak 100’lü ambalaj içerisinde, 3 gözlü köpük tabaklar 200’lü ambalajların içerisinde, 5 gözlü köpük tabaklar 100’lü ambalajlar içerisinde hizmete sunuluyor. Kapaklı köpük tabak ve kapaksız köpük tabak şeklinde de tercih edilebiliyor. Köpük tabakların kategorisi ısıya dayanıklı olma ve çabuk kırılmama özelliklerine sahiptir.

Türlü çeşitleri sayesinde tercih imkanı çok olan köpük tabaklar, yüksek nitelikte üretilmektedir. Etrafa ve insan sağlığına göre üretilen köpük tabaklar oldukça kullanışlıdır. Nitelikli ve hijyen içeren ürünlerin tercih edilmiş olması, tüketici sağlığı adına oldukça önemli olmaktadır. Pek çok üretim dünya standartlarında sertifikalar ile desteklendiği için köpük tabakların gönül rahatlığıyla kullanılması doğru olacaktır.

Köpük Tabakların Şekilleri

Köpük tabaklar genel olarak beyaz renkli ve beyaz görünümlü ve oldukça hafif yapısıyla bilinen ürünlerdir. Kullanılıp atılan ürünün, toplu şekilde yaşanılan mekanlarda, bilhassa yiyecekler ile ve içeceklerle geçen bakteri ve mikropları engellemek adına geliştirilmiş olan bir üründür. Bir kerelik kullanılan ürün; su, deterjan, enerji gibi pek çok sarfiyatı en az seviyeye indirmek üzere tasarlandığı söylenebilir.

Hijyen, sağlık ve ekonomi adına vazgeçilmeyen bir ürün olan köpük tabaklar, ev dışında her türlü mekanda kullanım adına oldukça ideal olmaktadır. Bununla beraber herkesin hayatını oldukça fazla kolaylaştırdığı söylenebilir. Hafif yapısından ötürü de herkesin rahat bir şekilde kullanacağı ürün biçiminde olduğu kesindir.