İç dış yıkama nasıl yapılır? Basınçlı yıkama makinası kullanarak iç dış yıkama

Yazar: AkalKurumsal
İç Dış Yıkama Nasıl Yapılır

Bir arabayı basınçlı yıkayıcı ile temizlemek, bir aracı temiz tutmak için iyi bir yoldur. Kirlenmek için doğru basıncı, başlığı ve araç temizleme bileşiklerini kullanın. Bazı insanlar arabalarının görüntüsüne dikkat etmeyi sever ve iç dış yıkama ve cilalamak için zaman harcamak isterler. Öte yandan, bir araba yıkamak zaten çok yoğun bir programda sıkıcı bir iş gibi görünebilir ve otomatik araba yıkamasında on dakikalık hızlı bir sürüş yapmak, aracınızı temizlemeye istekli olduğunuz her zamandır.

Herkes Arabasını Sever

İster arabanızı haftada yıkayan bir araba tutkunu olun, isterse sadece işi hızlıca yapmak isteyenler, basınçlı yıkayıcı kullanmak arabanızın dışını temizlemek için etkili ve verimli bir yöntemdir.

Arabanızı yıkarken, uygun güçte ve su akışında bir basınçlı yıkayıcı kullanmanız önemlidir. Basınç ne kadar yüksek olursa, suyun yıkayıcının ucundan çıktıkça o kadar fazla gücü olacaktır. Temizleme üniteleri, basınçlı yıkama makinası modelinin üretebileceği kuvvet ve su miktarını temsil eder.

Sıradan Yıkama Yöntemlerinden Daha Etkili

Basınçlı yıkayıcı ile araba yıkamak yaklaşık üç bin temizleme ünitesi gerektirir. Basınçlı yıkama makineleri bahçe hortumlarından çok daha etkilidir ve daha az su kullanır. Aralarından seçim yapabileceğiniz farklı başlık tipleri vardır. Doğru boyutun kullanılması, aracınızın etkin ve boya işine zarar vermeden temizlenmesi için önemlidir. Aracınız için basınçlı yıkayıcı seçerken akılda tutulması gereken iki özellik vardır: basınç seviyesi ve meme boyutu. Basınçlı yıkayıcı ile kullanılabilecek birkaç farklı boyutta meme vardır. En iyi yıkama uygulamaları için suyun aracınızın yüzeyine düzgün ve kolay bir şekilde dağılması için doğru boyutu seçin.

Yıkama İpuçları

Dar basınçlı yıkama uçları daha az yüzey alanı kaplar, ancak daha fazla basınç kullanmaktadır. Daha geniş uçlar daha fazla alanı kaplar ancak daha az basınç kullanır. oto yıkama makinası ile iç dış yıkama yapmak için iyi bir noktaya araba park edin. Arabanızı, ıslanmasını veya su ile zarar görmesini istemediğiniz diğer araçlardan veya nesnelerden uzakta, açık bir yere park etmek önemlidir. Büyük bir araba yolu veya cadde önerilir. Elektrikli basınçlı yıkayıcı kullanıyorsanız, yıkayıcınıza güç verebilmeniz için bir prize erişiminiz olduğundan emin olun. Tüm elektrikli basınçlı yıkayıcılar uzatma kablolarıyla kullanılamaz. Yıkayıcınızı uygun şekilde kullanmak için bir prize yeterince yakın olduğunuzdan emin olun.