Yer yıkama makinaları nasıl kullanılmalıdır?

Yazar: AkalKurumsal
Yer Yıkama Makinaları Nasıl Kullanılır

Hijyenik ve aynı zamanda görsel olarak güzel bir görünüm elde edebilmek adına, yer yıkama makinaları günümüzde yoğun olarak kullanılmaktadır. Özellikle farklı sektörler için özel işletme alanlarındaki zemin her zaman sağlıklı bir alan yaratmalı ve hoş bir görünüm oluşturmalıdır.

Kullanım açısından ise teknik özelliklerine bağlı olarak pek çok farklılık yaratan tasarımlar, değerlendirilecek yere bağlı olarak seçim imkanı sağlamaktadır. Hem elle hem de binici tasarım üzerinden rahatlıkla kullanım şansı veren modeller, sağlam motor gücü ile her alanda kesintisiz temizlik fırsatı vermektedir. Ayrıca kablolu ya da kablosuz, akülü ve daha birçok değişik seçenek üzerinden tercih yapılabilir.

Yer Yıkama Makineleri Nasıl Kullanılır?

Su ve deterjan yardımıyla yer yıkama makinası farklı zeminlere özel fırça sistemleri ile işlem uygular. Bu işlemler genelde makine içerisindeki hem püskürtme hem de vakum üzerinden gerçekleştirilir. Sağlam bir emiş gücüne sahip olan sistem, makinenin yanında gönderilen farklı aparatlar ile değerlendirilir. Bu konuda belli başlı aşamaları uygulayarak kolaylıkla yer makineleri kullanılabilir.

 – Öncelikle bir kişi yardımı ile birlikte fırça dikkatli şekilde makineye yerleştirilmelidir.

 – Daha sonra özel haznesini su ile yeterli miktarda köpürecek deterjan eklenmelidir.

 – Makineyi çalıştırmadan önce mutlaka şarjının olup olmadığına dikkat edilmelidir.

 – Makinede bulunan pedala basarak makineyi öne doğru itmek, fırça ile zeminin temas etmesine olanak tanıyacaktır.

 – Kirlilik derecesine bağlı olarak makine üzerinde bulunan vana ayarlanmalıdır.

 – Sonra makine panosunda bulunan tuşa basarak fırça hareket etmeye başlar.

 Bütün bu etmenleri yerine getirerek artık temizleme işlemine başlamak mümkün.

Rahat Kullanım İmkanı İle Yer Yıkama Makineleri

Değişik tasarımları üzerinden özel bir yapısı bulunan yer yıkama makine çeşitleri, farklı alanlara bağlı olarak değerlendirilmektedir. Böylece yıkama, fırçalama, püskürtme ve vakumlama gibi pek çok etmeni bir arada kullanabilirsiniz. Daha sonra temizleme işlemi sona ermesi ile beraber vana bölümünü ve fırça motorunu kapatabilirsiniz.

Her Alanda Rahat Değerlendirme İmkanı Veren Özel Yer Yıkama Makina Çeşitleri

Hastane başta olmak üzere okul ya da yurt ile alışveriş merkezleri gibi pek çok alanda yer yıkama makineleri kullanılmaktadır. Ürünün teknik özelliklerine ve yapısına bağlı olarak çalışma prensibi değişkenlik gösterebilmektedir.