Fotoselli havlular, kullanım alanları ve avantajları

Yazar: AkalKurumsal
Fotoselli Havlular

Fotoselli havlular son yıllarda temizlik sarf malzemesi olan kâğıt havlular için geliştirilmiş pratik ve yararlı bir üründür. Kullanım alanı oldukça geniş olan bu ürünlerle en sık olarak alışveriş merkezlerinin tuvaletleri de ve otellerde rastlıyoruz. Fotoselli havlular hizmet sektöründeki birçok kuruluş tarafından da tercih ediliyor. Kişisel temizlik hepimiz için önemli ve dikkat edilmesi gereken bir konudur. Özellikle grip gibi bulaşıcı hastalıkların yaygın olduğu mevsimlerde umuma açık alanlarda kendimizi ne kadar muhafaza edebildiğimiz sağlığımız açısından oldukça mühimdir. Kamuya açık tuvalet ve lavabolarda rahatça kullanılabilen fotoselli havlular hijyenik ürünlerdir. Havlu almak için hiçbir temasta bulunmanıza gerek yok. Cihaza elinizi yaklaştırmanız sensörün çalışması için yeterli. Fotoselli havlular bizlere hijyenik bir kullanım alanı oluşturuyor.

Büyük otel ve restoranlarda çalışanların da hijyenik bir ortamda çalışması için mutfak kullanımına uygun fotoselli havlular vardır. Gıda hazırlayan kişilerin ellerinin temizliği de oldukça önemli olduğu için bu havlular yine etkili bir çözüm olacaktır. Fotoselli havlular iş yerlerinde ve plazalarda da kullanılabilirler. Çok çalışanı olan iş yerleri ve fabrikaların tuvaletlerinde kullanılabilecek bu cihaz küçük iş yerleri içinde uygundur. Maliyeti yüksek olmayan bu fotoselli havluları dilerseniz evinizin banyosuna da taktırabilirsiniz.

Fotoselli havlular kişisel temizliğimizi olumlu yönde etkilediği gibi kâğıt havluların fazlaca tüketilmesini de engeller. Kişiler cihaza yaklaştıklarında her el algılamasından sonra yalnız bir kullanımlık havlu alabileceklerdir. Bu sayede bolca tüketilen kâğıt havlular gerektiği kadar kullanılacaktır. Bu da doğayı korumak anlamına gelir.

Yaşadığımız sürece konforumuzu arttıran cihaz ve malzemeler tercih etmek bizlere fayda sağlayacak ve işlerimizi kolaylaştıracaktır. Bunu sağlarken doğayı da düşünmek ve koruyabilmek önemlidir. Hepimiz ve dünyanın geleceği için küçük çözümlerle bile engellenebilen gereksiz kullanımlar doğaya sağladığımız büyük faydalardır. Bu anlamda da fotoselli havluların oldukça faydalı olduğuna değinmeliyiz.

Ev ve iş yerlerinizde, büyük ve küçük işyerlerinde, plazalarda, alışveriş merkezlerinde, otellerde ve aklınıza gelebilecek tüm ziyaretçisi yoğun alanlarda kullanılabilen fotoselli havlular ile hem kendi sağlığınızı koruyabilirsiniz hem de doğayı. Teknolojinin temizlik sektörü için yapmış olduğu bu geliştirme hepimizin hayatında yerini almış yaygın kullanımlı ve faydalı bir üründür.