Karton bardak fiyatları

Yazar: AkalKurumsal
Karton Bardak Fiyatları

Tüketimin hızla arttığı günümüz dünyasında en kullanışlı ürünlerin başında gelir karton bardaklar. Her yerde, hastanelerde, okullarda, alışveriş merkezlerinde, iş yerlerinde, marketlerde; meşrubat, su, çay, kahve ikramı ve satışı yapılan tüm kurum-kuruluşlarda en çok tercih edilen ürünlerdendir, çünkü tek kullanımlıktır, servisi kolaydır ve fiyatı makuldür. Karton bardak cam gibi sağlıklı, plastik ve köpük bardaklar gibi dayanıklı, ucuz ve pratiktir.
     
Karton bardakların köpük ve plastik bardaklara göre pek çok avantajı vardır. Karton bardakta kullanılan kâğıt içine kaplanan PE sayesinde, suyu veya başka bir likiti sevmez, bu nedenle deformasyon miktarı azdır. Alanında uzman doktorların görüşleri, plastik ve köpük bardakların 70-80 derece sıcaklığındaki içeceklere karşı dirençsiz olduğu, yapısının bozulduğu, monomerlerine ayrıldığı ve kanserojen madde miktarını artırdığı yönündedir. Buna rağmen karton bardakların ısıya karşı duyarlılığı daha azdır ve pek çok firma bardakları %100 geri dönüşümlü olarak üretir. Bu bardakların bir diğer artısı ise tanıtımı istenen firmanın logo ve görsel tanıtım bilgilerinin bardak üzerine basılabilmesidir.
    
Sıcak ve soğuk içecekler için farklı yapılarda üretilen bardakların 4 oz,7 oz,8 oz, 9 oz,12 oz sıcak, 12 oz soğuk, 14 oz, 16 oz lunch box, 16 oz çorba kâsesi olmak üzere birçok çeşidi bulunmaktadır.
    
Piyasaya sunulan karton bardaklar üreticisi tarafından genellikle paketler halinde satışa sunulur; 1000’li paket, 3000’li paket gibi. Karton bardak fiyatları üretici firmanın kullandığı malzeme kalitesi ve bardak boyutuna göre değişmektedir.Özel günler için baskılı üretilen bardaklarda fiyatlar gözle görülür biçimde artmaktadır. 
     
İnternet üzerinden alışveriş yapabileceğiniz pek çok karton bardak üreticisi firma bulunmaktadır. Sipariş vermek için sayfalarla iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.