Hijyenik klozet kapağı fiyatları

Yazar: AkalKurumsal
Hijyenik Klozet Kapağı Fiyatları

Temizlik ve hijyen, bütün insanlar için büyük bir önem arz eden en mühim konulardan biridir. İnsanlar her anlamda sağlıklarını korumak durumundadır ve bunu hayatın her alanında yapmalıdır. Hem yetişkin olanlar hem de çocuklar için aynı derecede önemli olan hijyen konusu, tuvalette de aynı şekilde yüksek öneme sahip. 

Bilhassa bağışıklık sistemi yetişkin bir insana oranla daha zayıf olan 10 yaş altı çocuklar için bu hijyenin % 100 sağlanması çok önemli bir konudur. Bu yüzden tuvaletlerde geleneksel, alışılmışın dışında bir temizlik sağlanmasının şart olduğu tüm aile bireyleri tarafından onaylanır. Sadece evde değil, dışarıda da bu konu çok önemlidir çünkü daha fazla mikrop ve bakteri üretimi haliyle gerçekleşir.
 
Bu olası hijyen ve sağlık problemlerinin önüne geçmek adına firmalar ve yetkililer bu konuda yenilik yapmak zorundaydılar ve bu yüzden de hijyenik klozet kapağı sistemine geçiş yapıldı. Bu teknoloji sayesinde de hem Avm’ler, hem sinemalar, hem yemek dükkânları ve buna benzer her insanın girip kullanabileceği umumi yerler, tuvalet sistemlerine hijyenik klozet kapağı sistemini taşıdılar.
 
Artık evlerde de tercih edilmeye başlanan ve % 100 memnuniyet sağlayan son teknoloji hijyenik klozet kapağı sistemi, sensörlü teknolojisi ile dokunmanıza gerek kalmadan işinizi halleder. Sizlere kullanım bakımından büyük kolaylık sağlamaktadır. % 100 hijyen ve % 100 tasarruf sağlayan bu sistem, hem sudan tasarruf etmenizi, hem enerjiden tasarruf etmenizi, hem de tuvalet kâğıdından tasarruf etmenizi sağlar. Hastanelerde, iş yerlerinde ve okullarda da uygulanan bu hijyenik sistem, evlerdeki her türlü klozet sistemine oturacak şekilde üretilmiştir.
 
Türk işçiliği kullanılarak üretilen bu şık tasarım, farklı fiyatlandırmaları ile karşımıza çıkmaktadır. Hijyenik klozet kapağı sistemi KDV dâhil 155 TL’den başlayan fiyatlar ile karşımıza çıkmaktadır. 180 TL ve 210 TL’ye kadar fiyatlar çıkabilmektedir. Ancak farklı aparatlar ve farklı özellikler taşıyan üst modelleri de tercih edilmektedir ve elbette bu teknoloji fiyatta farklılıklar göstermektedir. Akıllı klozet kapağı sistemi, barındırdığı yıkamalı özelliği sayesinde büyük bir kesim tarafından tercih edilmekte ve bu sistemi satın almak KDV dâhil 800 TL oluyor.