Jumbo tuvalet kağıtlığı nedir?

Yazar: AkalKurumsal
Jumbo Tuvalet Kağıtlığı Nedir

Genel olarak iş yerlerinde, alış veriş merkezlerinde, otellerde yani insanların çok sık ve yoğun kullandığı alanlarda jumbo tuvalet kağıdı ürünleri tercih edilir. Bunun sebepleri arasında hijyen olarak tuvalet kağıdının kapalı bir alanda durması, tuvalet kağıdının çalınmasının engellenmesi ve daha uzun süre bitmemesi ürünün en büyük avantajları arasında sayabiliriz. Sıklık ile rastladığımız bu ürün genellikle paslanmaz çelik ya da ABS plastikten dispenserler içerisinde kullanılmaktadır. Bunun sebebi ise bu ürünlerin dayanıklılıklarının çok daha fazla olması. Ürün özelliklerinden söz etmemiz gerekirse;  

ABS Jumbo Tuvalet Kâğıtlığı;

Kilit sistemi, Max. 160m kağıt kullanma kapasiteli, ABS ön kapak ve ABS gövde, dış çap 25.5cm, yuva çapı 5.5cm, yükseklik 26cm ve derinlik 13cm, şeffaf ve beyaz renk seçenekleri.

Paslanmaz Çelik Jumbo Tuvalet Kâğıtlığı;

Paslanmaz çelik kapak ve gövde, dış çap 25cm, 160m kâğıt kullanma kapasiteli, derinlik 11.5cm.
    
Ürünün genel özelliklerini okuduğunuzda sizin de anladığınız gibi çok fazla kullanılan alanlarda bu ürünler oldukça kullanışlı ve dayanıklı olacaktır. Bu sektöre ait pek çok firma sayesinde rahatlıkla ve çok fazla maliyetler ödemeden bu ürünlere sahip olmanız mümkün. Jumbo tuvalet kağıtlığını aldıktan sonra bir önemli konuda aldığınız ürüne uyumlu jumbo tuvalet kağıdı edinebilmekte. Firmalarla yapacağınız anlaşmalar sayesinde belirli periyotlar halinde bu tuvalet kağıtlarını size getireceklerinden emin olabilirsiniz.

Ürünler şuanda iş yerlerinde, AVM, otellerde yoğun olarak kullanılmakta. Aslında hayatımızın her noktasında karşılaştığımız bu ürünleri evlerimizde kullanmıyoruz. Çok daha dayanıklı ve hijyenik olan bu ürünlerin yakın zamanda evlerde kullanımlarının daha fazla olacağını tahmin ediyoruz. Şu anda evlerimizde kullanımlar için ürünün daha küçük boyutlarının satışı piyasada bulunuyor. Yapı marketlerden alabileceğiniz bu ürünleri alırken mutlaka tuvalet kağıdının olup olmadığını ve devamının sürekliliği konusunda bilgi alınız. Çünkü ürünü aldıktan sonra eğer kağıdını kolay bir şekilde bulamazsanız bu üründen bir sonra sıkılmanız olası. Bu da aldığınız ürünün bir çöpe dönüşmesine neden olacaktır.

Evlerde kullanım için üreticilerin biraz daha sevimli ve dekoratif ürünleri piyasa sürmesi herkesin beklentisi. Fakat iş yerlerinde çok fazla kullanılan bu ürün için üreticilerin evlere girmek isteyip istemediği tartışılabilir. Bu ürünler evlerimize girmese bile yaşantımızda çok fazla karşılaşacağımız aşikar.