Köpük sabun dispenseri hakkında bilgi

Yazar: AkalKurumsal
Köpük Sabun Dispenseri

Sabunun pompalanırken hava ile teması sayesinde köpük formunda gelen sabun çeşididir. Her geçen gün daha fazla tercih edilen köpük sabun, sağladığı avantajlar sayesinde oldukça yaygın bir hale gelmiştir. Özellikle alışveriş merkezlerinde, lokantalarda, cafelerde karşılaştığımız köpük sabun, artık evlerde de yer almaktadır. Temizliği önemseyen kişilerin evlerinde, hasta bakılan evlerde, hayvan beslenen evlerde hijyenik olduğu için köpük sabun sıkça tercih edilmektedir. Özellikle çocukların bulunduğu evlerde yine hijyenik olması ve kolay kullanımı sayesinde ebeveynler tarafından köpük sabun tercih edilmektedir.

Köpük Sabun Nasıl Kullanılır?

Köpük sabun bir köpük verici yardımıyla oluşmaktadır. Köpük vericinin adı dispanseri olarak geçmektedir. Alacağınız sabunu dispanseri içine koyarak oldukça pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. İstediğiniz boyutta, istediğiniz büyüklükte dispanseri bulabilirsiniz. Aynı zamanda renk ve desen açısından birçok seçeneği bulunan dispanseriler, fiyat olarak da pahalı sayılmamaktadır. Dispanseriler oldukça uzun süre gittiğinden fiyat ve performans kıyası yapıldığında büyük kar sağladığı oldukça açıktır.

Köpük Sabun Nereden Alınır?

Köpük sabun ve dispanseri birçok büyük markette bulunmaktadır. Eğer daha fazla seçenek görmek isterseniz, ya da fiyat olarak daha uygun ürün araştırmak isterseniz internet üzerinden de köpük sabun ve dispanseri satışı yapılmaktadır. İndirim dönemlerine denk getirdiğiniz takdirde köpük sabun ve dispanseri normal fiyatından çok daha uyguna gelmiş olacaktır.

İşletmeniz için ise, endüstriyel versiyonlarda köpük sabun satışı Akal Kurumsal tarafından da yapılmaktadır.

Köpük Sabunun Avantajları Nelerdir?

Köpük sabun, fiyat açısından diğer sabunlardan çok farklı olmadığı için ekonomik olarak değerlendirilebilmektedir. Dispanseri normal sabunluklardan çok az bir farkla pahalı olsa da kullanım ömrü düşünüldüğünde o da oldukça uyguna gelmektedir. Bunların dışında hijyen açısından bakıldığında, diğer sabunlar kişilerin elinde daha çok dolanırken bu sabuna temas olmaması, yalnızca bir tuş ile doğrudan temizleyiciye ulaşılması önemli bir faydadır. Bu sayede hijyenik bir ortam sağlanmış olur ve çeşitli hastalıkların, mikropların bulaşması büyük ölçüde önlenmiş olur.

Dispenseri ve Köpük Sabun

Köpük sabun büyük marketlerden alınabildiği gibi dispanseri de oldukça kolay bulunabilmektedir. Genellikle marketlerde satılan köpük sabunlarla paket halinde, ya da yanlarında satılmaktadır. Bütçenize göre, isteğiniz doğrultusunda alacağınız köpük sabun ve dispanseri ile siz de sağlığınızı daha iyi koruyabilirsiniz!