Boya koruma nedir? Avantajları nelerdir?

Yazar: AkalKurumsal
Boya Koruma Nedir?

Ne kadar küçük olursa olsun, aracınızdaki ilk küçük hasar can yakar. Günlük yol hasarına dikkat etmek ne kadar işe yarasa da araçları dış koşulların olumsuz etkisinden kendiliğinden korumak mümkün hale gelmiyor. Araç bakım merkezlerinde sunulan boya koruma ile daha az endişelenecek ve daha fazla araba kullanmanın tadını çıkaracaksınız. Zorlukla tespit edilebilen boya koruma filmleri fabrika veya özel boyaların kilometrelerce taze ve kusursuz görünmesini sağlamak için akıllı, kolay bir yoldur. İki koruma seviyesi sunan otomobil bakım merkezleri sayesinde ihtiyaçlarınıza uygun savunma seviyesini seçebilirsiniz.

Aracınızın Daha Yeni Görünmesini Sağlayın

Boya koruması ile aracınızın daha yeni görünmesini sağlayın! Boya koruma filmi aracınızı parlak, dayanıklı, neredeyse görünmez bir kalkanla korur. Filmin takılması için aracın temiz olması gerekir. Bu nedenle işlemden önce basınçlı yıkama makinası ile aracın yıkanması ve kurulanması gerekir.

Boya koruması, çizilmelerin, talaşların, solmanın, paslanmanın ve yol birikintilerinden, kayalardan ve çakıl taşlarından kaynaklanan lekeleri önleyerek aracınızın asal durumunu korumak için harika bir yoldur. Boya koruma filminin çatlama, soyulma, kabarması veya renginin solmasını asla görmeyeceğinizi garanti ederek boya koruma filmi ürünlerinde yıllar boyu garanti veren boya koruma merkezlerinde

 film aracın tamamına uygulanır.

Aracınız İlk Günkü Gibi Parlak

Öncelikle temizlik ürünü arabanızın tüm dış yüzeylerine uygulanır. Oto yıkama makinası ile yıkama yapılmadan önce sürülen bu ürün parlatıcıya kir, toz ve diğer kirletici maddeleri araçlarınızın vernik katından temizlemede yardımcı olur. Bu parlatma makinesi, yeni araçlarınızın boyasını parlatırken insan hata faktörünü ortadan kaldırır. Yumuşak fırçalar dolayısıyla konvansiyonel mumlama ve parlatma neden bu can sıkıcı girdap işaretleri riskini ortadan kaldırmak, sürekli dönerler. İkinci adım, araçlarınızın verniklerine kimyasal olarak bağlanan özel bir polimer uygular. Bu ürün mikroskobik çatlak ve kusurları doldurur ve çok yumuşak bir yüzey oluşturur. Bu yeni yüzey, araçlarınızın boyasını ultraviyole ışınlarından, ağaç özünden, kuş dışkısından ve hatta asit yağmurundan korur.

Sürüşünüzü En İyi Araba Koruma Filmi ile Koruyun

Boya koruma filmi, araba boya korumasında en son ve en gelişmiş üründür. Bu neredeyse saptanamayan, boya koruyucu film, çakıl, moloz, taşlar, yol tuzu, böcekler ve hatta küçük çarpışmalar gibi yol tehlikelerinden kaynaklanan darbelere karşı koruma sağlamak için tasarlanmıştır.