Çöp torbası fiyatları

Yazar: AkalKurumsal
Çöp Torbası

Çöp torbası içine çöplerin konulduğu plastik ya da kâğıt torbadır. Çöplerin dışarda durması mikroplara ve çeşitli haşerelerin üremesine neden olacağından bunların oluşumunu önleyecek çöp torbası kullanılmaktadır.
    
Çöp torbası küçük, orta, büyük, battal, Jumbo olmak üzere ebatlarına göre sınıflara ayrılmakta olup kalınlık açısından da değişmektedir. Kullanım yerleri bunu belirlemektedir. Genellikle evlerimizde küçük veya orta boy yeterli olurken işyerlerinde ya da daha büyük yerlerde büyük boy veya Jumbo boy tercih edilmektedir. Farklı kullanım alanlarında da tercih edilmektedir. Taşınırken eşyalarımızı içine koyabileceğimiz çöp torbaları bize yardımcı olabilmektedir. Ya da zarar gelmesini istemediğimiz bir eşyamızın üzerine örtüp onu koruyabiliriz.
     
Çöp torbasında aranan en temel özellik dayanıklılığı ve su sızdırmamasıdır. Ucuz fakat kalitesiz ürünler tercih ettiğimizde karda olduğumuzu düşünebiliriz. Oysaki çöplerimizi atarken torbadan sızan suyu engellemek için bir yerine iki çöp torbası kullandığımızda karda değil aksine zararda olduğumuzu anlarız. Bu yüzden fiyatına bakarken kalitesine de bakmalıyız. Piyasası geniş bir ürün olduğu için üreticiler devamlılık açısından tüketici memnuniyetini göz ardı etmemeliler.
    
Çöp torbası fiyatları ebatına göre değişmektedir. Küçük boy çöp torbası çok cüzi fiyatlara satılırken orta boy çöp torbasının ortalama fiyatı 30-35 TL arası olup, Jumbo boylarda ortalama 40-50 TL arasında olmaktadır. Eğer tercihimiz büzgülü ya da parfüm kokulu olanlardan yanaysa buda fiyatına etki etmektedir. Tabi birde meyve kokulu olanları bulunmaktadır. Hayatımızda küçük bir yer kaplıyormuş gibi görünse de temiz bir dünya için çöp torbası kullanmamız çok önemli ve gerekli. Hangimiz çöplerin dışarda olduğu ve koku yaydığı bir alanda yaşamak isteriz ki?
    
Piyasa yelpazesi geniş bir ürün olmakla birlikte kalite ve fiyatı tercih edilme sebebidir. Tüketici ürün tercih ederken hem kaliteli hem de bütçesine uygun olanı istemektedir. Biraz araştırma yaptıktan sonra bizim ürünlerimizin kalite ve fiyat açısından en doğru tercih olduğunu görebilirsiniz. Sağlıklı ve dayanıklı bir ürün sizin de hayatınızda yer alsın istiyorsanız bizim ürünlerimizi tercih edebilirsiniz. Böylece hem kaliteli hem de sağlıklı ve bütçenize en uygun seçimi yapmış olursunuz.
    
Ürünlerimiz hakkında gerekli bilgileri almak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Unutmayın hayatımızda küçücük yer kaplayan çöp torbaları dünyamızda önemli bir yere sahip.