Endüstriyel temizlik malzemeleri ile zemin temizliği

Yazar: AkalKurumsal
Endüstriyel Temizlik Malzemeleri ile Zemin Temizliği

Endüstriyel temizlik; fabrika veya atölye gibi üretim yapılan yerlerde üretim sonrası oluşan atıklar ve çevre kirliliği hastaneler, bankalar, süpermarketler gibi günlük ziyaretçi sayısı fazla olan iş yerleri ve ofislerde zeminde oluşan kirlilik gibi belli başlı problemler için uygulanan temizliktir. Verimli temizlik yapabilmek için en uygun yöntem uygulama yöntemine göre malzeme ve ekipman seçimi çözüm üretme ve uygulama seçeneklerinin çok iyi belirlenmesi gerekmektedir.

Endüstriyel zemin temizliği iki ana koldan yapılmaktadır. Birincisi kürek çekiç gibi el aletleri basınçlı su makinesi cila ve parlatma makinesi otomatlar halı temizlik makinesi ve vakum makinesi gibi ekipmanlarla yapılan temizliktir. İkinci yöntem ise çözücü ve nötralize edici endüstriyel temizlik malzemelerinin zemine zarar vermemesi ve kirlilik oluşturmaması göz önüne alınarak yapılan temizliktir. Temizliğe başlamadan önce kirliliğin sebebinin kirliliğe sebep olan maddelerin uygulanacak temizlik yönteminin belirlenmesi ve bu konuda yapılacak işlerin listelenmesi gerekmektedir.

Bu konuda firmamız olarak size her türlü endüstriyel zemin temizliğine göre en uygun çözümleri sunmaktayız. İhtiyaç duyulan her türlü soruna göre ürünlerimizi güncelleyerek siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmeyi amaçlamaktayız. Bu amaçla size malzemeleri ve uygulama alanları ile ilgili açıklayıcı bilgileri aradığınız çözümü bulabilmeniz açısından burada belirtmekteyiz.

Mermer traverten ve karo taş gibi zeminlerin temizliğinde kullanılan suya dayanıklı kaymayan cila maddesi. Cilalı yüzeylerin günlük bakım ve temizliğinde kullanılan ve cilanın ömrünü uzatan cila bakım maddesi. Temizlik otomatlarının temiz su haznesine (kire göre belirlenmiş ölçülerde) eklenerek tozlanmış parlak mermer gibi zeminlerin temizliğinde kullanılan temizlik maddesi. Araç lastik izlerinin bitkisel ve hayvansal yaşlardan oluşmuş ve ağır kirli beton ve epoksi gibi zeminlerin temizliğinde kullanılan ve yine otomatlara eklenerek kullanılan temizlik malzemesi.

Ahşap yüzeyler hariç tüm yüzeylerde rahatlıkla kullanılabilen aşınmış cilaları çıkartmakta son derece etkili cila sökücü maddeler. Linoleum ve Pvc gibi yüzeylerin parlatılmasında kullanılan polimerli cila maddesi ve bu cilalı yüzeylerin bakımı ve temizliğinde kullanılan parfümlü temizlik maddesi. Toz ve ince kirlerin toplanmasında kullanılan katyonik maddeye sahip granit ve vinil gibi zeminlerde kullanılan pratik zemin temizlik maddesi. Unutmayınız ki parlak temiz görünümlü bir zemin iş yerinin müşterideki ilk izlenimi açısından son derece önemlidir ve müşterinin kararında oldukça önemli bir yeri bulunmaktadır.