Hijyenik klozet kapak sistemi nasıl kullanılır?

Yazar: AkalKurumsal
Hijyenik Klozet Kapak Sistemi Nasıl Kullanılır

Tuvalet temizliği, her şeyden önce gelmektedir. Ev, okul, iş yeri, ofis, kafe, restoran ve benzeri yerlerde sağlanılması gerekli olan temizlik koşulları bulunmaktadır. Bir tuvalet ortamının temiz olması hijyenik olması anlamına gelmemektedir. Umumi tuvaletlerde ya da birden fazla kişinin gün içerisinden sık sık kullandıkları tuvaletlerde hijyen nasıl sağlanmalıdır? 

Hijyeni sağlamak için sadece temizleyici ürünler yeterli midir? Eğer ev ortamındaysanız ve tuvaleti sizden başka yabancılar kullanmıyorlarsa temizlik ürünlerinin düzenli kullanımı tuvalet temizliği için yeterlidir. Ama kurumsal bir yer ya da birçok kişinin ortaklaşa kullandığı tuvaletler de hijyen sağlamak için mutlaka klozet kapak sistemi kullanılmalıdır.
 
Günümüzde teknolojinin gelişmesi ile birlikte birçok ayrıcalık bulunmaktadır. Teknolojinin bize sunmuş olduğu bu sistemlerden yararlanmak, hijyen sağlamak için ideal bir fırsattır. Tuvalet temizliğini aynı şekilde uygulayabileceğiniz bu klozet sistemleri farklı seçenekler sunmaktadır. Butonlu olarak dizayn edilen hijyenik klozet kapak sistemlerinin en büyük avantajı hijyen sağlamasıdır. Tek kullanımlık oturma kılıfları, klozetinizi sarar ve her tuvalet kullanımında otomatik olarak değiştirilebilir. Böylelikle rahat bir şekilde tuvaleti kullanılabilir hale getirilir.
 
Ürünlerin birbirinden farklı tasarlanmaları ise tamamen kullanım yerleri ile alakalıdır. Örneğin ev ortamında kullanılacak klozet kapağı sistemi ile bir iş yerinde kullanılacak klozet kapak sistemi aynı değildir. Her ürünün kendi kapasitesini belirleyen fark oluşturan yönleri bulunmaktadır. Klozet kapak sistemlerinin bir diğer özelliği de otomatik olmalarıdır. İçerisine yerleştirilen mikroçipler ile birlikte her kullanım sonrasında otomatik olarak değiştirilen akıllı bir bilgisayar sistemi bulunmaktadır. 

İsteğe göre tasarlanan bu klozet kapakları çeşitli ışıklandırma ve led ışık sistemleri ile dizayn edilebilmektedir. Böylelikle banyo ve tuvaletiniz ile uyum sağlanabilmektedir. İçerisinde bulunan tur filmler, her kullanım sonrasında, yeni bir kullanım için sıfırlanmaktadır. Yani her seferinde butona basmanıza gerek kalmamaktadır. Kullanılan ürünlerin ham madde bünyeleri ise antibakteriyel özellikte olup, hiç bir şekilde mikrop barındırmamaktadır. Kolaylıkla değiştirilebilen bu ürünleri de aynı yerden temin etmeniz mümkündür. Klozet kapak sistemleri bu şekilde kullanılmaktadır.