Ofiste hijyenik klozet kapağı kullanımının faydaları

Yazar: AkalKurumsal
Ofiste Hijyenik Klozet Kapağı

Hijyenin en yüksek olması gerektiği alanların başında tuvaletler gelmektedir. Özellikle umumi ortamlarsa gün içerisinde çok sayıda insanın aynı alanı kullandığı tuvaletler de hijyen şartları çok daha önemli bir hal almaktadır. Siz ne kadar temizlik kurallarına riayet etseniz de bulunduğunuz ortam buna müsait değilse sağlığınız risk altında olacaktır.
 
Geleneksel tuvalet sistemlerinin aksine son derece modern ve kullanışlı olarak dizayn edilen, hijyenik klozet kapağı, el değmeden kızıl ötesi bir butonla çalışmaktadır. Butona elinizi yaklaştırdıktan sonra kapak açılır ve otomatik rulo kısa bir sürede oturulan bölümü çevreler. Bu sayede çok hızlı bir sürede el değmeden ve son derece sıhhi bir biçimde işlem gerçekleşir.
 
Sensörlü otomatik klozet kapağı, içindeki akıllı mikro çip tarafından kontrol edilir. Sensöre elinizi getirdiğinizde ya da ışıklı butona bastığınızda rulo tam bir tur dönerek atık rulolar belli bir bölüme aktarılır. Rulolar su içinde kısa bir sürede çözülebilen polietilen ham maddeden imal edilir. Anti bakteriyel özelliği sayesinde hiçbir mikrobu üzerinde barındırmayacağı gibi kısa bir sürede suda çözündüğü için de tesisatlarda herhangi bir tıkanmaya da neden olmayacaktır.   
 
Hijyenik klozet kapağının en çok tercih edildiği yerler; kafe, bar, restoran, istasyonlar, hava alanları, alışveriş merkezleri, ofis ve işletmeler gibi gün içerisinde çok sayıda kişinin aynı yeri kullandığı alanlardır. Otomatik klozet kapakları, piyasada bulunan klozetlerin %99‘una uyumludur.

Hijyenik klozet kapağı kullanımının faydaları nelerdir?

– Maksimum hijyen sağlar
– Tuvalet kâğıdı kullanımında tasarruf sağlar.
– Müşteriler açısından düşünüldüğünde %100 memnuniyet sağlar.
– Daha profesyonel bir işletme imajı yaratır.
– Her kullanımda belli sayıda rulo harcanmasını sağlar.
– Ciddi oranda su tasarrufu elde edilmesini sağlar.
– Temizlik için harcanan endüstriyel temizlik ürünlerinin daha az kullanılmasını sağlar.
– Daha modern, şık ve sıhhi bir ortam yaratılmasına yardımcı olur.
– Kızıl ötesi sensörü sayesinde el değmeden tuvalet kapağını açabilirsiniz.
– Otomatik zamanlayıcısı ile butona peş peşe basıldığında 20 saniye kadar bekler ve sonra çalışır. Bu sayede hem daha ekonomiktir hem de gereksiz kullanımların önüne geçilebilmektedir.