Hijyenik klozet kapak sistemi nedir? Faydaları nelerdir?

Yazar: AkalKurumsal
Hijyenik Klozet Kapak Sistemi Nedir

Genellikle bulaşıcı hastalıklar sağlıklı olmayan tuvaletlerden yayılır. Mikrop taşıyıcı olan klozet kapakları; difteri, hepatit A ve hepatit B, iltihap, şişkinlik, idrar yolu enfeksiyonu, grip, sivilce ve irin, bronşit, kan zehirlenmesi, septisemi, astım, tifo, dizanteri, böbrek iltihabı gibi birçok hastalığın yayılmasına ortam hazırlamaktadır. Tuvaleti kullanmadan önce klozet kapağının tuvalet kâğıdıyla silinmesi klozet kapağının örtüyle kaplanması tuvalet kapağının temizlenmesinde kullanılan deterjan ve temizlik malzemeleri kullanılan tuvalet kâğıdı ve klozet kapak örtüsünün tuvalete atılarak tuvaletlerin tıkanması ve temizleme de kullanılan zaman ve emek gibi birçok maliyet ortaya çıkmaktadır. Tüm bu sorunlardan butonlu ve sensörlü sağlıklı hijyenik klozet kapağı sayesinde kurtulabilirsiniz.

Antibakteriyel ve antistatik bir özelliğe sahip olan bu klozet kapağı tam bir hijyen sağlayacak sağlıklı bir ortam hazırlamaktadır. Batarya ile çalışan bu klozet kapağı led ışıklı butona basıldığında çalışır. 5 cm kadar elinizi sensöre yaklaştırdığınızda ya da ışıklı butona bastığınızda çalışmaya başlayan bu kapak size tam bir hijyen sağlar. Paslanmaz çelikten üretilmiş olan buton ise su geçirmez bir özelliğe sahiptir. Bataryayı şarj ettiğinizde 2300 defa kullanım sağlar. Tamamen portatif olan batarya 5 -7 saat içinde şarj edilir. 6V gücüne sahip olan bataryayı isteğe göre cep telefonundan ya da laptoptan kolayca şarj edebilirsiniz. Hidrolik bir sisteme sahip olan kapak tek bir dokunuşla kolayca kapanabilmektedir. Temiz rulo bittiğinde aşırı yükleme yapıldığında ve batarya bitiminde kırmızı ışık yanarak uyarı bildiriminde bulunur. Size su ve temizlik ürünlerinde tam bir tasarruf sağlayan bu kapak artarda iki defa basıldığında 6 saniye geçer ve böylece israfı önler.

Havaalanı ev restoran hastane okul alışveriş merkezleri gibi birçok yerde rahatlıkla kullanılabilen bu hijyenik klozet kapağı % 100 müşteri memnuniyeti sağlamaktadır. Kapakta bulunan hijyenik klozet rulosu bakteri ve mikrop üretiminin önüne geçtiğinden, tuvaletlerde % 100 hijyenik bir ortam oluşmasını sağlar. Her seferinde tam bir tur dönen bu kapak mikroçipli olduğundan akıllıdır. Her iki basım arasında 6 saniye geçtiğinden israfı önleyerek tasarruf sağlar. Klozet kapağında bulunan rulolar tek kullanımlıktır. Bataryanın bittiğini ve rulonun bittiğini üzerinde ki kırmızı ışık yardımıyla bildirerek uyarıda bulunur. Portatif bataryası sayesinde cep telefonundan ya da bilgisayarınızdan kolayca şarj edebilme özelliğine sahiptir. Halka açık olan yerlerde ya da evlerinizde kullanılan tuvaletlerde tam bir hijyen sağlayan bu klozet kapağı bulaşıcı hastalıkların yayılmasını önler. Sizlere sağlıklı ve temiz bir ortam sunan bu klozet kapağı ile çok rahat edeceksiniz.