Hijyenik klozet kapak sisteminin avantajları

Yazar: AkalKurumsal
Hijyenik Klozet Kapak Sisteminin Avantajları

Ev, restoran, okul, hastane, iş yerleri, oteller, alışveriş merkezleri ya da hava alanı gibi halka açık yerlerdeki tuvaletlerde temiz  bir ortam hazırlayan hijyenik klozet kapağı sistemi sizlere sağlıklı bir ortam vererek birçok bulaşıcı hastalığın yayılmasını önler. Klozet kapağında bulunan yedek ve tek kullanımlık rulo sistemi tuvaletlerde bakteri ve mikrop üretimini önler.

Sizlere % 100 hijyenik bir ortam hazırlar. Üzerinde bulunan mikroçip sayesinde her seferinde kaç tur döneceğini bilir. Her iki butona basış arasında 5 saniye geçer. Böylece su tasarrufu sağlayarak israfı önler. Klozet kapağında bulunan tek kullanımlık rulolar sayesinde kullanılmış olan ruloların tekrar kullanılması önlenir. Ayrıca rulolar bittiğinde kırmızı ışık yanarak bildirimde bulunur. Klozet kapağında cep telefonundan ya da laptop bilgisayardan şarj edilebilen portatif bir batarya bulunmaktadır. Batarya 7 saat arayla şarj edilir. Batarya bittiğinde kırmızı led ışık yanarak bildirimde bulunur.

Çoğu bulaşıcı hastalıklar kirli ve mikroplu tuvalet ortamından bulaşarak hızla yayılırlar. Tuvalet ortamından bulaşan ve yayılan hastalıkların başında hepatit A hepatit B astım bronşit grip irin sivilce tifo dizanteri kan zehirlenmesi böbrek iltihabı iltihap şişkinlik idrar yolu enfeksiyonu ve septisemi gibi hastalıklar gelir. Bu hastalıkların önlenmesi için temiz bir tuvalet ortamı gereklidir. Bu hijyenik klozet kapak sistemi sizlere antibakteriyel ve antistatik bir ortam hazırlayarak bulaşıcı hastalıkların yayılmasının önüne geçer. Led ışıklı kırmızı butona basıldığında ya da elinizi butona 5 cm kadar yaklaştırdığınızda sensörlü olarak çalışan bu kapak sistemi batarya ile çalışır. Bataryanın şarj edildiği andan bitimine kadar tam 2300 defa çalışan bu kapak sistemi oldukça ekonomiktir. Kolayca şarj edilebilen batarya portatiftir. Ayrıca 6 Volt gücüne sahip olan batarya iki defa butona basma arasında 5-6 saniye geçmesini sağlayarak su ve enerji tasarrufu sağlar.

Çoğu kişi tuvaletleri kullanmadan önce tuvalet kapağını peçeteyle siler ya da kapakta ki örtüyü değiştirir. Kapağın silinmesi veya örtünün değiştirilmesi sizlere tam bir hijyen sağlamaz. Ayrıca atılan peçeteler tuvaletin tıkanmasına neden olur. Tuvaleti temizlemede kullanılan temizlik malzemeleri de oldukça pahalıdır. Bu kapak size su tasarrufu sağlar. Tüm bu masraflardan ve sorunlardan kurtulmanızı sağlayan hijyenik klozet kapak sistemi ile daha hijyenik bir tuvalete sahip olabilirsiniz. Ayrıca su geçirmez bir özelliğe sahip olan buton ise paslanmaz çelikten yapılmıştır. Rulo ve şarjın bittiğini otomatik olarak size bildiren bu kapak sayesinde siz de hijyenik ve daha sağlıklı bir tuvalete sahip olabilirsiniz.