Z katlama havlu fiyatları

Yazar: AkalKurumsal
Z Katlama Havlu Fiyatları

Z katlama havlular pamuklu havlulardan çok daha kullanışlı oldukları için son zamanlarda revaçta. Tek kullanımlık olmasından dolayı da son derece hijyenik. Kullan at tarzında kullanılabilir. Pamuklu havlular gibi ıslandığı zaman bakteri üretme ve sizden başkasının kullanması gibi bir durum yok. Üstelik hem kullanım açısından hem de ekonomik açıdan z katlama havlular çok avantajlı.

Z katlama havlular gramaj, adet, boyut olarak birbirinden farklı olduğu için fiyatları da birbirinden farklı. Örneğin 17 gram 2400 yaprak 20×21 cm olan avasoft havlular kolisinde 12 paket olmasına rağmen fiyatı 25, 95 TL ,aynı özelliklere sahip ancak içerisinde 12 paket bulunan Marathon havluların kolisi 38,93 TL dir. Only trio ise özel emiş özelliğiyle müşterilerinin kullanımına sunulmuş mükemmel bir kurulayıcı havlu. Bunun nedeni ise 3 katlı ve dokusunun farklı olması. Only trionun 20 li paketi ise 74,33 TL. Avasofta ait diğer bir ürün olan 12 li paket olarak hazırlanmış havlu kolisi ise 34,21 TL. Koli içi adeti 12 olan 22×24 ölçüleri olan bir diğer ürün ise Focus havlular bu ürünün fiyatı ise 32,46 TL. Marathon havluların ultra emici olan ürününün 20 paketlisi 88,49 TL.

Çok çeşitlerini de bulmanız mümkün olan havlu peçeteler genellikle fiyat aralığı bu şekilde. Sizin yapmanız gereken kullanmak istediğiniz kağıt havlu tipini seçmek ve fiyatlarını araştırmak. Çünkü özelliklerine göre değişen fiyatlar var. Avasoft ve Marathon havlu fiyatlarının birbirinden farklı olması gibi. Eğer daha emici bir havlu istiyorsanız 3 katlı havluları tercih edebilirsiniz ama kullanacağınız alan 3 katlı olmasını gerektirmiyorsa 2 katlı ekonomik paketlerden yararlanabilirsiniz. Daha emici olmasındaki yararınız koli içi âdeti az olsa bile daha uzun süre kullanabilecek olmanız bu da size daha ekonomik bir şekilde mal oluyor. Eğer çok sık z havlu alıyorsanız toplu alışveriş yapın çünkü daha ekonomik olur sizin için. Z havlu alışverişlerinizi internet üzerinden de yapabilirsiniz üstelik internetten daha fazla seçenek bulabilirsiniz.