Z katlama havlu modelleri

Yazar: AkalKurumsal
Z Katlama Havlu Modelleri

Z katlama havluları genellikle otellerde, kafelerde, restoranlarda ya da umumi tuvaletlerde kullandığını görmüşsünüzdür. Çünkü toplu kullanıma uygun olarak üretilmiştir. Tek tek kullanılması kullanan kişinin diğer havluya elinin değmesini engelliyor. Bu da hijyeni sağlıyor. Z katlama havluları evlerimizde de kullanabiliriz hatta diğer havlulara göre daha hijyenik olur çünkü havlular ıslak kaldıkları zaman bakteri üretirler.

Z katlama havlular kullan at olarak üretildikleri için bakteri problemi yaşanmaz. Evlerde sık kullanılmamasının nedeni evlerde o kadar çok kullanıma ihtiyaç duyulmamasındır. Banyo ve tuvalette sık rastlanamaz ama mutfakların vazgeçilmezidir. Mutfakta sürekli kullanım alanı daha geniş olduğu için ayrıca kullan at özelliğinden dolayı banyo ve tuvalette kullandığımızdan daha çok kullanırız.

Z katlama havlularının boyutları 23×23, 24×24, 21,5×24, 23x 22,5… gibi çeşitlerde oluyor. Alacağınız aparata göre boyutlarını bulmanız mümkün. İstediğiniz boyutta ve modelde z havlu bulabilirsiniz. Yalnız z katlama havlu kullanımı için mutlaka aparat almalısınız. Havluların kullanımı kolaylaştırır aynı zaman da diğer havluların başka bir yere temas etmesini engellediğiniz için hijyenini sağlarsınız. Havluların kullanımı için alacağınız aparatlar çok fazla çeşide sahiptir. Kullanacağınız mekana göre seçiminizi yapabilirsiniz. Aparatlar ne kadar kolay kullanışa sahip olursa o kadar rahat edersiniz ayrıca amacına da daha iyi hizmet etmiş olur.

Bu havlular kalınlığına ve kalitesine göre belli sınıflara ayrılmıştır. Eğer kalın havlu istiyorsanız ve kaliteli bir seçim yapmak istiyorsanız gramajlarına ve adetlerine göre değerlendirip seçiminizi yapabilirsiniz.480 gr a kadar paket ağırlıklarını bulabilirsiniz. Genellikle 2 kat olan bu havlular paketli şekilde kolilerde satışa sunuluyor. Paketlerde genel olarak 200 er adet bulunuyor. Ancak koli içi adetlerde bazı kolilerde 12 paket bazı paketlerde 20 paket oluyor. Gramaj ve adet değerlendirmesi yaparken gözden kaçırmayın. Koli üzerinde tüm öğrenmek istediğiniz bilgiler mevcut.

Kalın ya da ince yapraklı fark etmez aldığınız bu havlular size diğer pamuk havlulardan daha fazla kullanım kolaylığı sağlayacak. Kirlenme ya da başkasının kullandığını kullanma sirkiniz olmayacak. Islak kaldığında zaten işinizi göremeyen pamuk havluları bu havluları kullandıktan sonra bir kenara atacaksınız. Size tamamen hijyen ve kullanım kolaylığı sağlayacak olan bu havlulardan çok çeşitli modeller bulabilirsiniz.