Hijyenik klozet kapak sistemi nedir?

Yazar: AkalKurumsal
Hijyenik Klozet Kapak Sistemi Nedir

Sağlıklı bir yaşam için dengeli beslenme ve spor egzersizleri her zaman yeterli olmayabilir. Vücut bağışıklık sistemimiz güçlü olsa da, bir zaman gelir ve bakteriyel enfeksiyonlarına yenik düşer. Mikropların en çok barındığı ortamlar ise tuvalet gibi boşaltım ihtiyacının giderildiği yerlerdir. Bu mekânların özellikle hijyenik özelliğinin güçlü kılınması sağlık açısından büyük bir önem taşır. Hassas olmamız gereken hijyen konusu asla ihmal edilemez.
 
Bu amaçla değişik hijyen ve klozet temizleme ürünleri piyasada kendini göstermiştir. Ancak geçen yılların deneyimi göstermiştir ki, bunlar bir derece etkili olsa da, bakteriyel tehlike için çok daha etkili yöntemlere ihtiyaç vardır. Mikropların yuvalandığı en başlıca kısım ise klozet kapağıdır. Bu konuda sizlere bir klozet kapağı almanızı önermek istiyoruz. Bu klozet kapağının diğerlerinden oldukça farklı yönleri vardır. Hijyenik klozet kapak sistemi olarak bir işleyişe sahip olan bu sistemin çalışması kısaca şöyledir:

Bu sistem BNG denilen bir sensör sistemiyle çalışır. Otomatik bir yapıdadır. Klozet kapağının içine bir mikroçip yerleştirilmiştir. Kapak bu mikroçip tarafından kontrol edilmektedir. Elinizi 4-10 cm uzaklıktan sensöre yaklaştırınca veya ışıklı led düğmesine basınca motor dönüşünü başlatır. BNGROLL dönünce bu kez kullandığınız rulolar atık kısmına gönderilir. Arkasından gelen kişi için temiz bir rulo hazır olacaktır. Rulo polietilen yapıda olduğundan herhangi bir bakteri barındıramaz. 200.000 kullanıma kadar sorunsuz çalışma yeteneği vardır. Şarjlı durumda 2300 defa çalışabilme özelliği mevcuttur. Şarjı da 6 saat içinde tamamlanmaktadır.

Bu sistemin avantajlarına gelince; öncelikle %100 hijyen garantisi sunar. Su harcaması azalır, tuvalet kâğıdından tasarruf edilir, rulonun dönme süresi mikroçip tarafından kontrol altındadır. Ev ve ofis kullanımlarına uygun olup %98 oranda her klozete uyumlu bir kapaktır. Kullanılan ruloların yeniden kullanılması mümkün değildir, yani atık deposuna gönderilir. Ayrıca 6 voltla çalışan portatif özellikli batarya sistemiyle çalıştığından, elektrik çarpma riski söz konusu değildir. Klozet kapağının temizliği gibi bir uğraş da söz konusu olmayacaktır. Aynı zamanda ISO belgesine sahiptir. Bu hijyenik ürünlerden temin ederek hem ekonomik tasarruf sağlayacak hem de %100 hijyen garantisi elde edeceksiniz.