Jumbo tuvalet kağıdı avantajları

Yazar: AkalKurumsal
Jumbo Tuvalet Kağıdı

Ülkemizde çağdaş yaşamın temizlik kağıdı ve ürünleri çok büyük önem taşımaktadır. Özellikle büyük işletmelerde temizlik her şeyden önce gelmelidir. Yüzlerce ve hatta binlerce insanın girip çıktığı tuvaletlerin hijyeni ve tuvalette temizlik ise her şeyden daha önemlidir. Milyonlarca bakteri ve bulaşıcı hastalığın merkezi olan tuvaletleri temiz tutmak ve temiz kullanmak tuvalet temizliğimizi aksatmamak nerde ve ne şekilde olursak olalım başta kendi sağlığımız olmak üzere çevremizin sağlığı açısından da oldukça önemlidir.

Büyük alışveriş veriş merkezler okullar hastaneler gibi toplu kullanım alanlarında özellikle tuvaletlerde temizlik her şeyden önemlidir. Bu anlamda dikkat eden firma kurum ya da kuruluşların çok sayıda insan topluluklarına ev sahipliği yaptığı için onların sağlığını korurken kendi hesabını ve kesesini de düşünme zorunluluğu vardır. Gelişen ve büyüyen ülkemizde gelişen ve büyüyen nüfusa ve ihtiyaçlarına paralel geliştiren her üründe olduğu gibi tuvalet temizliğimizin başında gelen tuvalet kağıtlarının da hem işletmeler hem de kullanım alanları açısından önemi büyüktür. 

Çift kat olan jumbo tuvalet kağıtları ev dışı kullanımlar için çok avantajlıdır. Özel olarak üretilmiş dispanseri ile kullanılan jumbo tuvalet kağıtları tamamen tuvalette tuvalet kağıdı israfının önüne geçmektedir. Çift katlı olan jumbo tuvalet kağıtları % 100 selülozdan üretilmektedir. Tüketimin yoğun olduğu her alanda plazalar ofisler hastaneler fabrikalar okullar alış veriş merkezleri gibi pek çok tüketim noktaları için özel tasarlanmış ve üretilmiş ürünlerdir. Temizlik giderlerini minimuma indirmek amaçlı kullanılan jumbo tuvalet kağıdı kaliteli ayrıca tasarruflu kullanım imkanı sunar. 

Kullanım alanlarına ve ihtiyaca göre ebat boy ve miktar olarak çeşitlilik gösteren jumbo tuvalet kağıtları ile tasarruf hijyen ve kalite kesinlikle artık bir arada. Gelişen ülkemizde gelişen maddi anlamdaki sıkıntı ve hijyenin önemi konusunda bir araya gelen jumbo tuvalet kağıtları ile büyük işletmelerde yüksek maliyetteki temizlik masraflarının önüne geçilmeye başlanırken insanların sağlığı ve hijyeni açısından ihtiyaçlara paralel daha pek çok önlemler alınmış hem maddi anlamda işletmelere hem de sağlık anlamında insanlara faydalar sağlanmıştır.