Karton çorba kasesi fiyatları

Yazar: AkalKurumsal
Karton Çorba Kasesi

Toplu yemek ikramlarınız sırasında güvenle kullanabileceğiniz karton çorba kasesi ürünleri günümüz modern teknoloji ile üretilmekte olup, sıcak ve soğuk sıvı ikramlarınız sırasında rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. Toplu olarak yemek yapıp servisini de yapan firmalar tarafından oldukça rağbet görmektedir. Bunun en temel sebebi ise bulaşık ve buna bağlı olarak işçilik maliyetlerini ortadan kaldırmasıdır. 
    
Karton çorba kâselerinin kapaklı olanları bir yerden bir yere aktarırken kapağı sayesinde içindeki sıvıyı sızdırmak özelliğine sahiptir. Bunun yanında koku sızdırmaz özelliği de bulunmaktadır. İç içe geçme özelliği sayesinde boş iken fazla yer kaplamayan bu karton kâseler kullanımı kolay ve pratik olması açısından da rahatlık sağlar. Özellikle çorba, zeytinyağlı yemekler ve salatalar için önerilen karton çorba kâselerinin piyasada pek çok ölçülerine ulaşabilmeniz mümkün olmaktadır.
     
Küçük ve büyük boylarını bulabileceğiniz çorba kâselerinin derin ve daha derin olmak üzere farklı çaplarda ve renklerde olanlarına da ulaşmanız mümkündür. Özellikle paket servisi ile hizmet veren işyerleri tarafından büyük kullanım kolaylığı sağlayan bu ürün gerektiğinde evde vereceğiniz toplu yemekleriniz için de size pratiklik sağlayacaktır. Ürünün piyasasında üretim yapan pek çok firma yer almakta olup, her firmanın genelde kendi boyut ve şekil ve tarzları bu sektörde çeşitlilik yaratmıştır.
     
Karton çorba kâseleri düğün, cenaze, doğum günü gibi aile veya arkadaşlarınızın da bulunduğu ortamlarda sunduğunuz sıvı veya sıcak yemek çeşitlerinizin ikramı sırasında da size büyük fayda sağlayacaktır. Ürünün piyasasındaki karton çorba kasesi fiyatları aralıkları cinsine, boyutuna, kapaklı olup olmadığına göre değişmektedir. 
    
Taşıması kolay, kullanımı kolay, soğutmama özelliğine sahip, tatlı servisleri de dâhil olmak üzere çorba, zeytinyağlı ve salatalarınızın taşınması ve ikramı sırasında rahatlıkla kullanabileceğiniz karton çorba kâseleri ile ilgili piyasası geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.