Hijyenik klozet kapağı sisteminin faydaları nelerdir

Yazar: AkalKurumsal
Hijyenik Klozet Kapak Sistemi Avantajları

Tuvalet konusu her insan için çok önemlidir ve hijyenik olması konusu da ayrı bir önem taşır. Evlerimizdeki tuvaletler konusunda sıkıntı yaşamayabiliriz. Çünkü kendi kullandığımız bir eşya ve istenildiğinde kişi kendi temizliğini ve hijyenini çok rahat sağlayabilir. Ancak dışarıdaki durum her zaman bu kadar kolay değil. Birçok insan bu konuda çok fazla titizlik gösteriyor ve tuvaletler hijyen konusunda da çok eksik kalabiliyor. 

Temizliğinin zor oluşu da üreticileri bu konuda farklı konulara itmeye ve çözüm üretmeye başlıyor. Hem evinizde, hem iş yerlerinizde, hem AVM’lerde hem diğer tüm insanın bulunduğu mekânlarda yaptırılabilen çok amaçlı ve çok kullanışlı, tuvaletlerin hijyenik ve temiz kalmasını sağlayan hijyenik klozet kapak sistemi bulunmakta. Bu sistem sayesinde birçok insan rahat edebiliyor. Şimdi bu sistemin nasıl bir donanıma sahip olduğunu ve bizlere ne gibi yararlar sağladığını görelim. 
 
Öncelikle sistemin klozet kapağı sensörlüdür, harekete duyarlıdır ve bakteri üretimini en aza indirger. Bunu sağlayan ise BNGRoll denen sistemdir ve atık kısmında mikrop üretimini engeller. Sensörlü bir sisteme sahip olduğu için el değmesine gerek kalmaz, sensörü kızılötesi olduğu için hareketinizi algılaması yeterlidir ve % 100 temizliği sağlar. Ekonomik olan bu otomatik sistem, akıllı kart sayesinde dönmesi gereken turu bilir ve atık gittikten sonra tekrar dönmez. 

Tekrar çalıştırmak için de 20 saniye beklemek zorundasınız bu da gereksiz kullanımı ortadan kaldırır. Her rulo tek kullanımlıktır, içinde bulunan özel kesim sistemi ile kullanılmış olanın bir daha kullanılması durumu engellenir. BNGRoll sisteminin bataryası bitmeye yakın size uyarı da verir. Kırmızı ışık yandığında ikaz vermiş olur. Batarya da şarj edilebilir. Kullanım alanının çok geniş olduğu bu sistem klozetlerin % 90’ı ile uyum gösterir. 
 
Bu sistemin faydaları arasında % 100 memnuniyet ve hijyen, tuvalet kâğıdı, kullanılan su konusunda tasarruf, istediğiniz zaman tek tuş ile kapatma özelliği, israfı önleyen özellikleri vardır ve bu yüzden birçok kişi tarafından tercih edilir.