Z katlama havlu dispenseri

Yazar: AkalKurumsal
Z Havlu Dispenseri

Z katlama havlu ev, ofis, plaza, fabrika, hastane, restoran, alışveriş ve spor merkezi gibi sosyal yaşam içinde sık sık gittiğimiz kullandığımız alanlarda hijyen kuralları gereği bulundurulan elimizi kurutmak veya bir şeyi silmek için kullandığımız profesyonel bir temizlik kağıdıdır. Bu temizlik kağıdını yine toplu kullanım alanları dolayısı ile hijyen kuralları gereği el değmeyecek şekilde koruma aparatlarıyla sunmak gerekmektedir.

İşte bu sebeple firmalar z katlama havlu Dispenserini üretmişlerdir. Toplukullanım alanlarında birçok seçeneği ile farklı kullanım özelliklerine sahip bu Dispenseri inceleyeceğiz. Dispensere z katlama havlu Dispenseri denme sebebi içeriğine yerleştirilen havlu kağıtların katlama biçimidir. Havlu kağıtlar çapraz şekilde katlanmışşekilde hazırlanmış hazır şekilde paketler halinde satılmaktadırlar. Kâğıtların bu tasarımı ellerimizi kurularken kağıdı çektiğimizde diğer parçanın Dispensere el değdirmeden çıkıntılı kalmasına ve diğer kullanıcıya kolaylık ve hijyen sağlamasına olanak tanımaktadır. Bazı z katlama Dispenser çeşitlerine ve marka modellerine bakalım. Dispenserleri isteğinize göre beyaz krom veya şeffaf olarak tercih edebilirsiniz. Örneğin şeffaf formu içindeki havlu kağıdın bittiği ya da ne kadar kalmış olduğunu belirlemek için beyaz Dispenseri daha hijyenik ve temiz bir görüntü için hastane ve restoranlarda krom kaplama Dispenseri ise daha lüks formlar için otellerde ya da spor komplekslerinde AVM lerde düşünebiliriz.

Palex z katlama Dispenseri ABS gövde ve ön kapak, kilit tertibatlı ve 300 kağıt kapasitelidir, beyaz klasik bir görünüme sahiptir. Em marka z katlama Dispenseri içeriğinde c ve z katlama havlu formunu kullanabileceğiniz şeffaf yapıda her harekette tek havlu alacak şekilde tasarlanmıştır.300 kağıt kapasitesine sahiptir. Oem marka z kağıt havlu Dispenseri krom kaplamadır. İç haznesi çelik 300 kağıt kapasiteli ve z katlama kağıt formludur. Her harekette bir adet parça vererek sarfiyatı engellemek üzere tasarlanmıştır. Marathon marka şeffaf mavi renkte ve kule şeklinde dar uzun tasarlanmış form dar alanlarda küçük kullanım noktalarında yapısı dolayısı ile tercih edilebilir aynı zamanda z katlama havlu formunu 300 adet bulundurmaktadır. Palex, marathon, rulopak, fokus gibi markalarda şeffaf, krom, beyaz şekilde kolaylıkla bulabileceğiniz z katlama havlu Dispenseri çeşitleri ihtiyacınıza göre tasarlanmıştır.
    
Dispenserlere sağlık medikal malzeme noktalarında yapı marketlerde ve internette firmaların online alışveriş sitelerinde kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Sağlık için Dispenseri tercih edin.