Kristalize cila fiyatları

Yazar: AkalKurumsal
Kristalize Cila Fiyatları

Oluşturulan yapının, zamanla düzgünlüğünün bozulması şartlarında ya da ilk kullanımdan önce koruyucu tabaka sağlamak amacıyla uygulanan işleme cilalama işlemi denmektedir. Genel olarak zemin alanlarında uygulanmakta ve her maddenin cila uygulaması farklı amaç ve araçlarla sağlanmaktadır. Uygulanacak olan kısmın kullanım ömrünün maksimum seviyeye ulaşması için kullanılan cilalama işi; bu alanı parlatmak ve zamanla oluşan tırtıklanmayı gidermek amaçlı işlemektedir. Uygulanacak olan yer, hangi çeşitlilikte olursa olsun, kullanım şartları ve ortamın hava şartlarının yeterli olması koşulu sağlanmalıdır. Bunun aksine olan koşullarda kullanım ömrü azalacak, hava şartlarından ya da kullanımdan ötürü hasarlar oluşacaktır. İşte bunun en koruma kapsamına alma yöntemi cilalama işlemidir.

Mermer kapsamındaki zeminlerin yenilenmesi ya da düzeltilmesi işleminde kristalize cila baş etkendir. Bu uygulama yoluyla mermer yüzeyiniz aşırı aşınmadan etkilenmeyecek ve kullanım ömrü uzayacaktır. Bu mermer yüzeylerde uygulanan Kristalize Cila; daha parlak ve görünümüne hijyen katan ortamları sağlama amaçlıdır. Diğer bir yandan da kişisel sağlık açısından uygulanma yönteminin temel tercih sebebi olup, bunu sağlama yolu da mermer üzerindeki kayganlaşmayı azaltarak, görünmeyecek kazaları engelleme şeklindedir. Cila makinesine dahil olan bir çelik tel ile cilama işlemi başlayıp, devamında ise parlayana kadar ortamda makine gezdirme işlemidir.

Bu cilalama işlemi kapsamında kullanılan cila fiyatları konusunda çok çeşitlilik bulunmaktadır. Kilogram hesabı ile elde edilen ve makineye eklenecek olan cilayı kullanan firmaların, en verimli işlem sağlaması şartı, en kaliteli ürünü kullanmaktan geçmektedir. Toz ya da sıvı halde alınacak diye özel bir kaide yokken, genel olarak sıvı kristalize cila fiyatları daha üst kapasitede olmaktadır. Yoğunluk ve ph değerleri bakımından da çeşitlilik gösteren ürünün, kalıcılığının en fazla sağlandığı çizgiye doğru da fiyat kalitesi artmaktadır.

Kristalize cila uygulanacak alandaki yağın ve kirin, uygulamadan önce çözülmesi şartlarında, dışarıdan gelecek olan bir etkiye karşı dayanımı sağlayacak kapasitedeki ürün çeşitliliği yaklaşık olarak 200tl ve 400 TL arasında oynamaktadır. Zeminde oluşturacağı sıkıştırma yöntemiyle, kayganlık minimum, etkiye göstereceği tepki de maksimum alan oluşturulması şartlarının sağlanması için, alınacak kristalize cilanın fiyatları arasından, ortalama bir ücret ödeyerek edinilmedir.