Marathon z katlama havlu

Yazar: AkalKurumsal
Marathon Ultra Plus Z Katlama Havlu

Ev dışı tuvalet kağıdı, peçete ve havlu kağıt gibi ihtiyaçların karşılanmasını sağlayan Marathon Z katlama havlu dispanserleri hijyenik ve pratik yapısıyla ideal bir seçenektir. İpek Kağıt markasının ev dışı kullanım pazarına sunduğu diğer markası olan Marathon ürünleri, özellikle toplu yaşam alanlarının WC, lavabo, mutfak ve ihtiyaç duyulan her mekanda güvenle kullanılabilir. Marka olarak Marathon, güven veren bir imaja sahiptir. Kullanan kişiler marka ismine rastladıklarında memnun kalırlar ve tercih ederler. Hedef kitlesine güven veren güçlü yapısıyla, kalite standartlarını dünya standartları ile paralel çizgide ilerleten markanın geniş bir müşteri portföyü vardır ve her geçen gün artmaya devam etmektedir. 

Marathon Ultra Plus Z Katlama Havlu Kağıt Dispanserlerinin en çok kullanıldığı mekanlar her büyüklükteki alışveriş merkezleri, hastaneler, ortaöğretim okulları, yüksek eğitim okulları, sağlık ocakları, kreşler, otobüs terminalleri, havaalanları, camiiler ve buna benzer toplu yaşanılan sosyal mekanlardır. Pratik hijyen ve hızlı kullanımı nedeniyle en çok tercih edilen model olmaktadır. Rulolu otomatik havlu kağıt dispanserlerine oranla maliyeti az ve kullanımı daha anlaşılır ve ergonomiktir. 

Şeffaf dispanser kapağı içeride kalan havlu kağıt oranını rahatlıkla göstermektedir. Bu şekilde değiştirme zamanı saptanabilir ve gerektiğinde değişim kolaylıkla sağlanabilir. Otomatik dispansere göre bir diğer kolaylığı, bozulma ve işlev görmeme riskinin çok düşük olmasıdır. Otomatik cihazlarda oluşabilecek bağlantı arızası, yanlış kullanımdan kaynaklı işlev bozuklukları, dijital sensörün çalışmaması gibi problemler Z katlama havlu modellerde yaşanmamaktadır. Çıkabilecek tek sorun kağıt havlunun miktar olarak azalması ya da bitmesidir. Bu konu da yetkili kişilerce özel anahtar yardımıyla dispanser üzerindeki kilit açılarak biten ya da azalan kağıt yerine yenileri konularak çözümlenebilmektedir.

Marathon Ultr Plus Z katlı dispanser havlular, iki paketlidir ve her pakette 200 yaprak bulunmaktadır. Yedek havluları, kullanım sıklığınızı belirleyerek dönemsel sipariş edebilirsiniz. Bir aylık kullanım oranı düzenli takip edilerek ortalama bir değere ulaşılabilir. Bu değere göre sipariş ettiğiniz kağıtlarınızı her ay için yenileyebilir, ihtiyaç duyduğunuz anlarda stoktan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Havlu kağıtların yaprak ölçüleri 23,5 x 24 cm dir. Her koli içinde 20 paket bulunmaktadır. 

Kağıt imalatında %100 saf selüloz kullanılmaktadır. İhtiyaç duyulan her harekette tek havlu kağıt alınmasını sağlayan Z katlama tekniği, sektörde hizmet veren uzmanların ergonomik tasarımının ürünüdür. Kağıt üzerinde özel olarak bırakılmış hava boşlukları, ellerdeki ıslaklığı emmekle kalmıyor, tam bir kurulama gerçekleştirerek görevini tam olarak yapıyor. Kağıt havlular üzerindeki elyaf dağılımı, teknolojinin son ürünleri kullanılarak imal edilmiş olup, ıslak ve kuru kullanımlarda çok güçlü bir özellik göstermektedir.